dissabte, 26 de novembre del 2011

Ràdio St Pere i St Pau lliura els Premis Micro 2011

Com cada any, RÀDIO ST. PERE I ST. PAU, Emissora Municipal i amb la col·laboració de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona, fa el lliurament dels PREMIS MICRO 2011, aquest any, en la seva 24 ena. Edició, es reconeixen, no solament als col·laboradors de programes de ràdio, si no que han sigut guardonades, persones i entitats que han tingut un especial ressò dins de la vida socio-cultural a St. Pere i St. Pau i a la ciutat de Tarragona.

El lliurament dels premis es farà avui dissabte dia 26 de Desembre a les 21,30 hores amb una cerimònia-sopar que es celebrarà a l'hotel Husa Imperial Tàrraco. A l'acte hi seran presents autoritats, entitats, i membres del teixit social i cultural de diferents àmbits de la ciutat de Tarragona.

Aquest any, han estat guardonats, Joana Margalef i Oscar Ferrer, col·laboradors de ràdio, La Escola de Sant Pere i Sant Pau per els seus 40 anys, La Colla Castellers de St Pere i St Pau, per els seus 20 anys, Tarragona 2017, Club Gimnàstic de Tarragona 125 anys, Tarragona Ràdio 25 anys, Museum Cafè, 20 anys, el comerç del barri Ferreteria Niubó i una menció especial per el Sr. Francisco Morales, persona representativa en el moviment veïnal del barri.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada