dimecres, 14 de desembre del 2011

Marc Càmara nou cap de continguts de la Cadena SER


El periodista assumeix la direcció d'informatius i programes a les emissores de la Cadena SER a la demarcació de Tarragona. Pren el relleu en el càrrec a Gemma Torrents qui a partir d'ara desenvoluparà la seva tasca professional a Ràdio Barcelona 

 
Marc Càmara (Foto: Cadena SER)
El periodista Marc Càmara (Reus, 1985) ha estat nomenat nou cap de Continguts de Ràdio Reus, SER Tarragona, Ràdio Móra d'Ebre i Ràdio Ebre. Llicenciat en periodisme per la Universitat Rovira i Virgili, va iniciar la seva carrera professional a la Cadena SER l'any 2007 desenvolupant des de llavors diferents responsabilitats vinculades tant als informatius (actualment direcció del programa el Balcó) com a programes. Càmara assegura afrontar el repte "amb il.lusió, empenta i responsabilitat". Mònica Cid, directora de les emissores de la Cadena SER a les comarques tarragonines, afegeix que "un cop més demostrem que som una gran escola de ràdio, tenim gent preparada per assumir en qualsevol moment noves i importants responsabilitats dins de l'organització".

Càmara substitueix en el càrrec la periodista Gemma Torrents (La Selva del Camp, 1976) qui a partir d'ara assumeix responsabilitats en l'àrea de Política de Ràdio Barcelona Cadena SER. Torrents ha dirigit els continguts de les emissores tarragonines durant els darrers 9 anys. Està llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Màrqueting Polític per la UAB i postgrau en Tècniques d'Informació i Comunicació Empresarial per la Universitat Pompeu Fabra.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada